This is really dead easy to make and extremely healthy and flavorful alternative to those shady corn/canola/safflower oils that are being endorsed as healthy “good to your heart” oils. Just get a good variety of grass fed butter and follow the steps as in the video..

I started with 700g of butter, a heavy base pot to use over a low medium heat stove, and 2 glass jars. that’s all it takes plus to be careful not to let the butter burn and extra care when you pour the buttering the jars.

let it rest outside until it cools then you can use it and store it for any delicacy use.

الزبدة المنقاه أو منزوعة المواد اللبنية الصلبة سهلة التحضير و لذيذة جداً و صحية خلاف ما تسمعون عن مضار الدهون المشبعة. الرجاء القراءة و البحث في موضوع الدهون المشبعه للتأكد من أنها ليست كما تعودنا أن نسمع بل قد يكون العكس

  زبدة الأبقار المغذاة على الاعشاب الطبيعية تكاد تكون أفضل مصدر للأحماض الدهنية مثل باتيرايت اللي يساعد القناه الهضمي و القولون بشكل فعال و يقلل من فرص الاصابة به. كل اللي تحتاجونه كما في الفيديو ٧٠٠ جرام من الزبدة العضوية لأبقار رعوية طبيعياً و أناء معدني بقاعدة سميكه  و على نار هادئة لمدة ١٥ – ٢٠ دقيقة الى أن نجد أن الزبة أصبحت شفافة و المواد الصلبة ترسبت في القاع .. نقوم بصب الزبدة السائلة و الساخنة في قوارير زجاجية و تركها الى أن تبرد.

و بالعافية